IBM 000-104 考題發生更新

2010年5月21日 IBM 0条评论

剛代替000-223的000-104考題發生更新,考題由原來的90題上升到108題,考試版本為V9.02。
Killtest 題庫網保證你一次性通過000-104考試,否則全額退款。
我們還免費提供000-104DEMO下載:

以下是000-104的部份考題:
1. Which command restores files from a volume group backup on a specified media?
A.mksysb -r
B.savevg -r
C.restorevg -r
D.restorevgfiles
Answer: A
1. Which of the following can an operator use to shutdown a system into single-user mode?
A.shutdown -d
B.shutdown -s
C.shutdown -m
D.shutdown -Fr -s 1
Answer: C
2. A non-root user can run rsh commands from serverA to serverB, but attempts to run rsh commands by the root user return with a permission error message. What action will resolve the problem?
A.Add root user to the /etc/hosts.equiv on serverB.
B.Create $HOME/.rhosts file for the root user on serverB.
C.Restart the rshd daemon with root enabled option on serverB.
D.Add entry to allow root user from serverA to the /etc/hosts.allow on serverB.
Answer: D
3. A recently installed package needs to be rolled back to a previous version. Which of the following commands will perform the task?
A.reject
B.cleanup
C.deinstall
D.uninstall
Answer: A
4. How can a JFS2 filesystem be added to a volume group that has insufficient space to host a log LV?
A.Create the filesystem with an inline log.
B.Create the filesystem referring to the jfs2log in rootvg.
C.Create the filesystem and format the logical volume with 'logform'.
D.Create the filesystem's underlying logical volume with an inline log.
Answer: C
5. Which of the following allows multiple applications to share a single operating system resource?
A.Logical Partition
B.Workload Partition
C.Dynamic Logical Partition
D.Shared Processor Logical Partition
Answer: B

更多...

cisco 路由器訪問權限的設置

2010年5月18日 Cisco 0条评论

理解Privilege級別的含義
 
  默認情況下Cisco IOS命令行模式下支持兩種級別的接入命令user EXEC(級別1)模式和privileged EXEC(級別15)
 
  在這0到15這16個級別中,每個級別下所能操作的命令是不壹樣的,數字約高,級別越高,所能操作的命令也越多
 
  可以自己定義級別,及這些級別下所能操作的命令
...

更多...

Killtest 70-643 題庫簡介與題型

2010年5月14日 Microsoft 0条评论

考試編號: 70-643所屬認證: MCTS考試時間: 90分鐘考試題量: 50-60道通過分數:700分,總分1000分考試語言: 英語,法語,德語,日語,西班牙語,中文(簡體),韓語,意大利語,俄語,葡萄牙語(巴西)考試機構: Prometric,VUE考試題型: 選擇題,拖圖題技術種類:Windows Vista職業方向:開發者資料費用: http://www.killtest.net/MC

更多...

Microsoft MCTS 70-431認證介紹

2010年5月13日 Microsoft 0条评论

MCTS認證是微軟全新認證體系中最基礎的證書,其證書的等級相當於以前的MCP認證,但MCTS認證更有針對性的在每個證書多了其技術方向的說明,翻譯過來就是微軟認證技術專家的意思,MCTS認證據IT認證考試資源網介紹MCTS認證側重於某項的微軟產品或技術的資格的鑒定,考試科目最少只要1科就可以獲得1項MCTS認證。

報考MCTS的基礎條件:
考試科目:70-431
...

更多...

Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

2010年5月8日 Microsoft 0条评论

70-642,全稱Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring,是屬於MCSE2008 的一科考試。部份70-642的考題如下:


課程名稱:
70-642-Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

考試目標:
妳了解微軟最新的操作系統Windows Server 2008嗎?面對龐大的企業網絡,如何劃分子網、如何進行IP地址分配?DHCP動態分配IP地址幫助我們提高工作效率,妳知道如何提高DHCP的可用性嗎?DNS是如何實現名稱到IP地址的解析?擔心中病毒的計算機接入企業網絡時,如何避免網絡安全隱患?如何配置重要服務器的安全策略?通過培訓妳將豁然開朗,原來工作可以如此輕松!

適用對象:
Windows網絡系統管理員,系統工程師

1.Your company has a main office and two branch offices. Domain controllers in the main office host an
Active Directory-integrated zone.
The DNS servers in the branch offices host a secondary zone for the domain and use the main office DNS
servers as their DNS Master servers for the zone.
The company adds a new branch office. You add a member server named Branch3 and install the DNS
Server server role on the server. You configure a secondary zone for the domain. The zone transfer fails.
You need to configure DNS to provide zone data to the DNS server in the new branch office.
What should you do?
A.Run dnscmd by using the ZoneResetMasters option.
B.Run dnscmd by using the ZoneResetSecondaries option.
C.Add the new DNS server to the Zone Transfers tab on one of the DNS servers in the main office.
D.Add the new DNS server to the DNSUpdateProxy Global security group in Active Directory Users and
Computers.
Answer: C
2 Your company has a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008. You install
an additional DNS server that runs Windows Server 2008. You need to delete the pointer record for the IP
address 10.3.2.127. What should you do?
A.Use DNS manager to delete the 127.in-addr.arpa zone.
B.Run the dnscmd /RecordDelete 10.3.2.127 command at the command prompt.
C.Run the dnscmd /ZoneDelete 127.in-addr.arpa command at the command prompt.
D.Run the dnscmd /RecordDelete 10.in-addr.arpa. 127.2.3 PTR command at the command prompt.
Answer: D
3.Your company has a server named Server1 that runs a Server Core installation of Windows Server
2008, and the DNS Server server role. Server1 has one network interface named Local Area Connection.
The static IP address of the network interface is configured as 10.0.0.1. You need to create a DNS zone
named local.contoso.com on Server1. Which command should you use?
A.ipconfig /registerdnslocal.contoso.com
B.dnscmd Server1 /ZoneAdd local.contoso.com /DSPrimary
C.dnscmd Server1 /ZoneAdd local.contoso.com /Primary /file local.contoso.com.dns
D.netsh interface ipv4 set dnsserver name=local.contoso.com static 10.0.0.1 primary
Answer: C
4. Your company has an Active Directory domain named ad.contoso.com. All client computers run
Windows Vista.
The company has recently acquired a company that has an Active Directory domain named
ad.fabrikam.com. A two-way forest trust is established between the ad.fabrikam.com domain and the
ad.contoso.com domain.
You need to edit the ad.contoso.com domain Group Policy object (GPO) to enable users in the
ad.contoso.com domain to access resources in the ad.fabrikam.com domain.
What should you do?
A.Configure the DNS Suffix Search List option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com.
B.Configure the Allow DNS Suffix Appending to Unqualified Multi-Label Name Queries option to True.
C.Configure the Primary DNS Suffix option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com. Configure the Primary
DNS Suffix Devolution option to True.
D.Configure the Primary DNS Suffix option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com. Configure the Primary
DNS Suffix Devolution option to False.
Answer: A

更多...

70-431 考試題庫分享

2010年5月4日 Microsoft 0条评论

科目編號 : 70-431
考題名稱 : Microsoft SQL Server 2005 Implementation & Maintenance
題庫數目 : 85 Q&As
更新時間 : 2010-03-05

Microsoft SQL Server 2005 Implementation & Maintenance 認證作為全球IT領域專家 Microsoft  熱門認證之壹,是許多大中IT企業選擇人才標準的必備條件。 如果妳正在準備 70-431 考試,為 Microsoft Microsoft SQL Server 2005 Implementation & Maintenance認證做最後沖刺,又苦於沒有絕對權威的考試真題模擬, Killtest 希望能助妳成功!

...更多...
分页:[«]1[»]

文章归档

站点统计

  • 文章总数:1375
  • 评论总数:0
  • 引用总数:0
  • 浏览总数:58693
  • 留言总数:0
  • 当前主题:寂寞
  • 当前样式:jimo

Powered By Z-Blog 1.8 Arwen Build 81206